Polítiques de privacitat

Protecció de dades personals segons el RGPD

El Camí Psicología, S.L.P., en aplicació de la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals recollides a través dels formularis del lloc web: www.elcamitordera.cat, s'inclouen en els fitxers específics automatitzats dels serveis de El Camí Psicología, S.L.P.
La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat mantenir la relació comercial i la realització de la informació, formació, assessorament i altres activitats de El Camí Psicología, S.L.P.
Aquestes dades només seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'única finalitat de complir amb la finalitat assenyalada anteriorment.
El Camí Psicología, S.L.P. pren les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades personals, i deroga l'antiga LOPD,la nova Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia (LOPDGDD).
L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en l'esmentat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar-se per l'usuari mitjançant correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'adreça: Carretera Fogars, 23, C.P. 08490, Tordera (Barcelona).
L'usuari declara que totes les dades facilitades per ell són veritables i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a El Camí Psicología, S.L.P..


Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En El Camí Psicología, S.L.P., tractarem lesteves dades personals recollides a través del lloc web: www.elcamitordera.cat, per a les següents finalitats:
1. en el supòsit de contractar els béns i serveis oferts a través de www.elcamitordera.cat, mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. enviament de la informació sol·licitada a través dels formularis facilitats a www.elcamitordera.cat.
3. enviar butlletins, així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat www.elcamitordera.cat i el sector.

Li recordem que pot oposar-se a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol mitjà i en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment.
Els camps d'aquests registres són obligatoris, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no es faciliten aquestes dades.

 

Quant de temps es recullen les dades personals retingudes?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no se sol·liciti la seva supressió i durant el període en què puguin sorgir responsabilitats legals per als serveis prestats.

Legitimació:

 1. El tractament de les seves dades es realitza amb les següents bases legals que la legitimen:
  la sol·licitud d'informació i/o la contractació dels serveis de El Camí Psicología, S.L.P.,
  els termes i condicions dels quals es posaran a la seva disposició en qualsevol cas, abans d'una possible contractació.
 2. consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, ja que t'informem posant al teu abast la política de privacitat, que després de llegir-la, si hi estàs d’acord pots acceptar a través d’una declaració o una clara acció afirmativa, coma ara marcar la casella disposada a tal fi.
  En el cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem satisfer la teva sol·licitud, sent completament impossible facilitar-te la informació sol·licitada o realitzar la contractació dels serveis.

 

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a El Camí Psicología, S.L.P., excepte obligació legal.

 

Dades recollides pels usuaris del servei

En els casos en què l'usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d'allotjament compartit, El Camí Psicología, S.L.P. no es responsabilitza de l'incompliment per part de l'usuari de l'rgpd.

 

Retenció de dades d'acord amb la LSSI

El Camí Psicología, S.L.P. informa que, com a prestador de serveis de dades d'allotjament i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d' 11 de juliol, de servei de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), es conserva durant un termini màxim de 12 mesos la informació essencial per identificar l'origen de les dades allotjades i el moment en què la conservació d'aquesta dada no afecta el secret de les comunicacions i només pot ser utilitzada en el context d'una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que així ho requereixi.
La comunicació de dades a les forces i cossos de l'estat es realitzarà d'acord amb el que estableix la normativa de protecció de dades de caràcter personal.

 

Drets de propietat intel·lectual www.elcamitordera.cat

El Camí Psicología, S.L.P. té tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, propietat industrial, "know   how"i tots els altres drets relacionats amb els continguts del lloc web www.elcamitordera.cat i els serveis oferts en el mateix, així com els programes necessaris per a la seva implementació i informació relacionada.
No es permet la reproducció, publicació i/o ús estrictament privat dels continguts, total o parcial, del lloc web www.elcamitordera.cat sense el consentiment previ per escrit.

 

Propietat intel·lectual del programari

L'usuari ha de respectar els programes de tercers posats a disposició per El Camí Psicología, S.L.P.,   fins i tot si són lliures i/o disponibles públicament.
El Camí Psicología, S.L.P. té els drets d'explotació i de propietat intel·lectual necessaris per al programari.
L'usuari no adquireix cap dret ni llicència per al servei contractat, sobre el programari necessari per a la prestació del servei, ni sobre la informació tècnica a seguir el servei, llevat dels drets i llicències necessàries per a la compliment dels serveis contractats i només per la durada dels serveis contractats.
Per a qualsevol actuació que excedeixi el compliment del contracte, l'usuari necessitarà l'autorització escrita de El Camí Psicología, S.L.P., quedant prohibit a l'usuari l'accés, modificació, visualització de la configuració, estructura i fitxers dels servidors titularitat de El Camí Psicología, S.L.P., assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que pogués sorgir en els servidors i sistemes de seguretat negligent o maliciosa per la seva banda.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

L'ús contrari a la legislació de propietat intel·lectual dels serveis prestats per El Camí Psicología, S.L.P. i, en particular:

 • L'ús que sigui contrari a la legislació espanyola o que infringeixi els drets de terceres persones.
 • La publicació o transmissió de qualsevol contingut que, en l'opinió de El Camí Psicología, S.L.P., sigui
  violent, obscens, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
 • Els Cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri els drets
  propietat intel·lectual de terceres persones.
 • La recopilació i/o l'ús de dades personals d'altres usuaris sense el seu consentiment o
  en contravenció del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell,
  27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de
  les dades personals i el lliure moviment dels mateixos.
 • Utilitzar el servidor de correu del domini i les adreces de correu electrònic per enviar
  spam massiu.

L'usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut del seu lloc web, la informació transmesa i emmagatzemada, enllaços d'hipertext, reclamacions de tercers i accions legals en referència a la propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció Menors.
L'usuari és responsable de les lleis i reglaments vigents i de les normes que tenen a veure amb el funcionament del servei online, el comerç electrònic, els drets d'autor, el manteniment de l'ordre públic, així com els principis universals d'ús d'Internet.
L'usuari indemnitzarà a El Camí Psicología, S.L.P. per les despeses generades per la imputació de El Camí Psicología, S.L.P. en qualsevol cas la responsabilitat de la qual sigui atribuïble a l'usuari, incloses les taxes i despeses legals de defensa, fins i tot en el cas d'una decisió judicial no final.

 

Protecció de la informació allotjada

El Camí Psicología, S.L.P. recolza els continguts allotjats en els seus servidors, no obstant això no es responsabilitza de la pèrdua accidental o eliminació de les dades per part dels usuaris. Així mateix, no garanteix la total reposició de les dades suprimides pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat esborrats i/o modificats durant el període de temps transcorregut des de l'última còpia de seguretat.
Els serveis oferts, excepte els serveis específics de Backup , no inclouen la reposició dels continguts conservats en les còpies de seguretat realitzades per El Camí Psicología, S.L.P., quan aquesta pèrdua és atribuïble a l'usuari; en aquest cas, es determinarà una quota segons la complexitat i volum de la recuperació, sempre després de l'acceptació de l'usuari.
La reposició de dades eliminades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes imputables a El Camí Psicología, S.L.P..

 

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. El Camí Psicología, S.L.P. no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altres mitjans de comunicació electrònics equivalents que no hagin estat prèviament sol·licitats o expressament autoritzats pels destinataris de les mateixes.
En el cas dels usuaris amb els quals hi hagi una relació contractual prèvia, El Camí Psicología, S.L.P. està autoritzada a remetre comunicacions comercials relatives a productes o serveis de El Camí Psicología, S.L.P.  similars als que inicialment van ser contractats amb el client.
En qualsevol cas, l'usuari, després de demostrar la seva identitat, pot sol·licitar que no se li comuniqui més informació comercial a través dels canals d'atenció al client.