Què és VEIE?

Aquest projecte, és un programa extraescolar per al desenvolupament de la intel·ligència emocional VEIE(Vida Escola Intel·ligència Emocional), adreçat a tota la població infantil, amb edats compreses entre 3 i 18 anys.

El nostre repte és el d’acompanyar als nens i nenes en el seu procés de ser i convertir-se en persona, perquè puguin donar el millor d’ells mateixos, gestionin les seves emocions, es puguin adaptar de manera efectiva en els diferents contextos i es sentin feliços. Amb aquest aprenentatge estaran més preparats per la vida, tant en les seves relacions personals, familiars, socials i laborals.

L’objectiu del nostre projecte és dotar als nens i nenes d’una major competència emocional i promoure les seves fortaleses. Es a dir, incrementar els seus recursos personals per una banda, per fer front de manera efectiva als continus canvis i reptes que es trobaran al llarg del seu desenvolupament com a persona, i per l’altre, liderar la seva pròpia vida assolint els seus objectius i somnis.