Avís Legal

Cristhian Arroyo Vellalta, amb CIF/NIF: 77610094K i domicili a: C/les valls, 7, 08470-Sant Celoni (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: www.elcamitordera.cat

 

Amb els límits establerts a la llei, Cristhian Arroyo Vellalta no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.

 

Els continguts i informació no vinculen a Cristhian Arroyo Vellalta ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que és merament un servei ofert amb fins informatius i informatius.

 

Les pàgines d' Internet de Cristhian Arroyo Vellalta poden contenir enllaços a altres pàgines de tercers que Cristhian Arroyo Vellalta no pot controlar. Per això, Cristhian Arroyo Vellalta no pot assumir la responsabilitat dels continguts que poguessin aparèixer en pàgines de tercers.

 

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Cristhian Arroyo Vellalta o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de tenir el consentiment exprés de Cristhian Arroyo Vellalta.  

 

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Cristhian Arroyo Vellalta ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, pel que fa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l'informem que, en emplenar aquests formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en fitxers de Christian Arroyo Vellalta per poder prestar i oferir els nostres serveis així com per prestar-li els nostres serveis, així com per informar-lo de millores al lloc web.

 

Així mateix, l'informem que tindrà la possibilitat en tot moment d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'adreça: C/les valls, 7, 08470-Sant Celoni (Barcelona).