Avís Legal

El Camí Psicología, S.L.P., amb CIF: B67576918 i domicili a: Carretera Fogars, 23, C.P. 08490, Tordera (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: www.elcamitordera.cat

 

Amb els límits establerts a la llei, El Camí Psicología, S.L.P. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.

 

Els continguts i informació no vinculen a El Camí Psicología, S.L.P. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que és merament un servei ofert amb fins informatius i informatius.

 

Les pàgines d' Internet de El Camí Psicología, S.L.P. poden contenir enllaços a altres pàgines de tercers que El Camí Psicología, S.L.P. no pot controlar. Per això, El Camí Psicología, S.L.P. no pot assumir la responsabilitat dels continguts que poguessin aparèixer en pàgines de tercers.

 

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de El Camí Psicología, S.L.P. o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de tenir el consentiment exprés de El Camí Psicología, S.L.P..  

 

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que El Camí Psicología, S.L.P. ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, pel que fa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l'informem que, en emplenar aquests formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en fitxers de El Camí Psicología, S.L.P. per poder prestar i oferir els nostres serveis així com per prestar-li els nostres serveis, així com per informar-lo de millores al lloc web.

 

Així mateix, l'informem que tindrà la possibilitat en tot moment d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'adreça: Carretera Fogars, 23, C.P. 08490, Tordera (Barcelona).