El Blog del Camí

MALETES PEDAGÒGIQUES PER L'ESTIU!

Publicat el 10 Juny 2020

CAMILETES PEDAGÒGIQUES FETES A MÀ PER A UN ESTIU DIFERENT

Les Camiletes pedagògiques han estat creades per la Psicòloga clínica Sandra Cuadros i les Psicopedagogues Anna Armero i Aleidis Codony del centre de Psicologia, Pedagogia i Logopèdia EL CAMÍ, amb molt d’amor i diversió perquè aquest estiu treballar a casa sigui més divertit i lúdic!

Què són?
La maleta pedagògica està dirigida a nens/es que volen reforçar tots aquells aprenentatges (lectoescriptors, matemàtics, funcions executives, capacitats bàsiques: raonament, lògica i atenció) que pertoquen per l’edat escolar. Apostem per l’aprenentatge a través del joc i és per això que els materials estan presentats per treballar de forma manipulativa i experimental.

Dins d’aquesta maleta tan especial hi trobareu 1 sessió per cada dia laborable des de l’1 de juliol fins al primer dia d'escola. Són un total de 50 sessions (25 de lectoescriptura i 25 de matemàtiques on es reforcen també les funcions executives que pertoquen per l'edat de l'infant. Tanmateix, hi trobareu una guia pedagògica per l’adult, per tal de seguir les activitats i realitzar-les de forma adequada. A més, cada 15 quinze dies hi trobareu un premi pels més petits per haver completat les activitats corresponents! 

 

Models:

  • + 5 anys
  • 6 a 8 anys
  •  9 a 10 anys

Preus: 

El preu de la maleta és de 70€ (cada sessió surt a 1.40€!)

Les maletes es fan sota demanda ja que tot el material és fet a mà i creat per nosaltres. Ja hem obert llista!

Les podeu comprar a EL CAMÍ. Ctra. Fogars, 23 de Tordera (08490) a partir del dia 1 de Juliol! 

Informa't a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al tel. 659617749 de com reservar les maletes i dels descomptes per la compra de més d'una maleta així com el descompte que apliquem per ser usuari del Camí.

 

elcamitordera O B R I M ! 💚💚💚💚 Pots contactar amb nosaltres a través de info@elcamitordera.cat, a través de 659617749/ 679578002… https://t.co/dNLucWW1DS
elcamitordera Encantats d'aportar el nostre granet de sorra! https://t.co/zXnoCGNbe8
elcamitordera 📣📣Ja hem obert llista de les Camiletes pedagògiques! Demana informació! Hem allargat l'edat fins als 12 degut a la… https://t.co/eQuTSarCOr