El Blog del Camí

MALETES D'ESTIU!

Publicat el 03 Juny 2020

MALETES D'ESTIU!

 

Cansats de fer els “típics quadernets d’estiu”? Aquest estiu us enviem una proposta per fer a casa, són les nostres maletes pedagògiques i emocionals que estan adaptades a l'edat de cada infant. Es tracta d'una proposta lúidica i diferent per a treballar diferents conceptes com ara: lectura, escriptura, raonament, lògica, atenció, etc. i també per treballar l'educació emocional des de casa.

Aquestes maletes estan repletes d'activitats dinàmiques i variades per tal d'aboradar aquests competències d'una forma atractiva per l'infant i també per la família!

 

MALETA PEDAGÒGICA! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td/1/16/1f4bc.png");">?https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcc/1/16/1f4dd.png");">?https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb9/1/16/1f58d.png");">?

La maleta pedagògica està dirigida a nens/es que volen reforçar tots aquells aprenentatges (lectoescriptors, matemàtics, funcions executives, capacitats bàsiques: raonament, lògica i atenció) que pertoquen per l’edat escolar. Els materials són presentats de manera manipulativa, experimentativa i a través del joc.

- Maleta +5 anys (equival un P4-P5) – 30 sessions amb activitats variades (lectoescriptura, matemàtiques, funcions executives i capacitats bàsiques).


- Educació Primària (Cicle Inicial 1r – 2n) i (Cicle Mitjà (3r – 4t) – 30 activitats (lectoescriptura, matemàtiques, funcions executives i capacitats bàsiques).

 

MALETA EMOCIONAL!

La maleta emocional està dirigida a aquells nens/es que volen aprofundir en l'educació emocional treballant les diferents competencies emocionals amb activitats variades (Consciència emocional, mindfulness, regulació i gestió emocional i expressió emocional). 


- Maleta emocional (per totes les edats). Activitats: Mindfulness, gestió emocional, expressió emocional, consciència emocional, etc.

elcamitordera O B R I M ! 💚💚💚💚 Pots contactar amb nosaltres a través de info@elcamitordera.cat, a través de 659617749/ 679578002… https://t.co/dNLucWW1DS
elcamitordera Encantats d'aportar el nostre granet de sorra! https://t.co/zXnoCGNbe8
elcamitordera 📣📣Ja hem obert llista de les Camiletes pedagògiques! Demana informació! Hem allargat l'edat fins als 12 degut a la… https://t.co/eQuTSarCOr